.....
ASSALAMUALAIKUM!
Nor Azlini Mohamed's not here
currently in the hostel
officially an RC student
P R I N C E S S
Follow Dashboard
(Tips) Nak jadi hot di Facebook
Tuesday, 3 December 2013 @ 22:29 | 1 Superstar (s)!

ASSALAMUALAIKUM..

Hello!!

Serius,saye mngaku,,antara hobi pelik sy ,,adalah STALK org...HAHAHHA..opppsss! 
Bukan ape, cuma suka tngok gelagat org3 dlam facebook,,dh mcam3 jenis org sy stalk :p
hehheee~~jngan marahhh ye?




Tp kann...tp kan,,,baru3 niiii,,rsa mcm syok plak duk stalker 'hotties' dlm fb nihh...hahhaha.. (x de kerja! puiiii).. & sy perhatikan...kbanyakan diorang niii,,mcm sama jer pattern diorangg...hehhee..kdang2,,sy "TER ADD" budak hot niiii...hehhehe,..antara bnda yg sy prasan,,adalah cara2 diorang meng 'hot' kn dri dioranggg,,,HEHEHE,,.
p/s: post nii hanya suka3 jerrr tawwww...dr pemerhatian sy jga,,hehhe

1) Add & Tag nma budak hot
Sy slalu tngokk,,rmai bdakk sukaa tagg nma budak3 hot...diorang tngkap gmbar sndri,,pastu tagged nma bdk hot -,-  ~ bnyak kot gmba tag diorangg,,pastu,mula larr org like gamba diorang,,hehhe....lpas tagg,,ltak caption,, "comel x ? " , "komen3 yg murni jer taww,,klau x suka,sila blok" , "mesti gambar sy x cantik kn?? " & pelbgai lg jenis caption *x tertaip aq,,hehhe*

2) Komen kt status budak hot
Yang ni..sy pon terkena.. *aku bukan hot ok.. but ade laa...yg duk komen, "Status Awak Sangat Awesome. Memang 5 bintang lah status awak. Memang patut di like. Kalau ada masa singgah laa di wall saya. " ,  "Awak2 , saya nak bagitau ni. Kalau sudi,jom baca status terbaru saya. "
erghh..ade gak yg duk nyanyi lagu wonderpet laa...ade yg duk bg resepi bubur ayam laa.. -_-
Seriously,,sy slalu jumpa,,bdak2 mempromote kn dri kt ruang komen di status bdk hot (0.o)
Diorang ltak link fb diorang kt ruang komen..pastu tulis,,"add lar kitew,,x pending punya" hehehe..Perghhh..*klau aq,,maluuu wooooo...promote fb sndrii*

3) Like bnyak2 status org atau 'boom' wall org
Yg niii,,sy pnah kena...pernah larr,,sy TER add sorang budak hot nihh..hehhe..x psal2,,suddenly dy 'boom' wall sy...dy like bnyak3 kt wall sy...*status zaman nenek moyang aq pnn dy like..pnuh notyfication aq..apa lg,,sy nk blas dendam,,sy nk like status dy plakk,,,pastuu tiba2 sy terpikir,,dy boom wall sy,mesti sebb nk sy like status2 jiwang karat dy tuu,,,jd,sy pn x jadi lar nk boom wall dy

3) Edit gambar sndri bg cun
Yg nii mmng famous,,kbanyakn bdk hot nii...diorang suka edit gmbar sndriiii...x kira boy atau girl...hehe...tp,kbanyaknnya girl larrr..ada yg edit ala2 retro,,edit sweet3 gituuu,,mulut merahh,,& mcm3 lg..*camera 360,ape susah?? ...hehhe..slalu nk edit bg lawa..kadang2 ,diorang pkai circular lens,,bg mata besar,,snap gmbar & editt....heheh

5)Fake relay ngan bdk hot
Yg nii slalu gakk diorang wattt,,hmmm,,fake relationship,,,mcm nk promote fb pn adaaa..hehehee

6) Berulang pkai dp yg sama
hhehe..tips nii,,klau nk bg orgg like gamba dp kita...contohnya,,mula2,kita pkai gamba A sbgai dp kita,,pastu dpt 20 'likes'....pastuuu,,kita tukar plak pkai gambar B plakk...biarr beberapa harii,,kita pkai balik gamba A sbgai dp,,pastu,'like' ntuk gambar A makin bertambah larr,,,dri 20 likes ke 40 likes kerr..hehhee
slalu jgak laa tngok diorang wat camniii~~

7) Tangkap gmbar ,,sambil wat muka
Kadang2 sy tngokk,,rmai bdk zmn skrang suka wat muka time diorang tngkp gambar,,even yg laki pn adaaa...pkai topi panda,,pastu wat muka comel *wekkssss! x melting pon..hhehe..tp,jarang larrr,,,kbanyakn pmpuan yg slaluuu wattt..hehe...wat mulut senget larr,,muncungg larr,,itik larr,tgn tu pulak..gaye kucing larr,kanggaru larr..ish3.. *manusia ni nk jd haiwan ke?
hahaha..rsa cam klakar pn adaa..huhu

8) Pkai spek mata hitammm..
heheee,,,yg nii,,sy slalu gak tngokk,,slalunya laki larr,,huhu,,pkai spek mata hitamm,,kononnya nk tunjuk bg cool larr,,hehehe :p pastuuu editt gamba tuuuu..heheh :P

9) Banyak 'public' kn status atau gambar diorang
Sy perasan,kbnyakan bdk hot nii...diorang slalu public kn gmbar @ status diorang,,,siap org yg bukan friends diorang pn bleh 'like' & komen kt wall diorangg...pastuu nnti,akan ada org komen kt wall diorang,,'add lar sy'..


bdk2 'hot' niii,,slalu gak update status "kita x hot,,kita cool"  , "Budak hot mana larr nk layan kitew..kitew geng budak cool ok " . " butang like ada msalah eaa,,cuba korang like"  hehhe..aq slalu tngok ayat niii :p hehehe :p
*menyampah actually.. jap3.. kaki, nak kaki?!

Slalunyaa bdk2 sekolah jer yg slaluu wat camniii,,hehhee..tp klau peringkat universiti @ kolej pn adaaa...hehheee...
Apa3 pn,,guna larr fb dngan hati2,,,hehhee...skali lg,,tujuan post niii hanya suka suki,,hehhe

Saye out dulu..tataaaaaaa!~ ^_^


Older Post | Newer Post
Pretty Princess


ASSALAMUALAIKUM! Welcome to my simple triple blog,thanks for visiting my blog, nice to meet you, leave your footstep at my cbox ♥(ˆ⌣ˆԅ)

AZLINI | LIMABELAS | TERENGGANU

Do Blogwalking, Do follow

Diary About Stuff Linkies

Do Ask Me

Other Prince & Princess

WeChat here!

Do Leave Your Footsteps.. No harsh word please..



Princess' Wishlist

5A upsr
10A pt3
Straight A's SPM
Go to KL
Kedah
Negeri Sembilan
Pahang
Kelantan
Johor
Perak
Perlis
Terengganu
Sarawak
Penang
Sabah
Melaka
Selangor
Own a Rilakkuma plushie
An android
a DSLR
Fly to Paris

When the princess talk..



Princess's statuses..

>> Bought a rilakkuma plushie ,RM81 melayang. happy >,<
date : 05/01/2015
at: 1.45p.m


>> Done letak wishlist ;)
date : 16/12/2014
at: 12.48pm


>> Jalan2 di pantai with abg,kaksa,kakak,abg din, kak fiza n ma
date : 9/12/2014
at: 4.30pm


>> Have fun jogging with my friends
date : 2/12/2014
at: 8.30am


>> alhamdulillah banyak nye menang GA
date : 11/12/2013
at: 2.00pm


>> Header baruu~ thanks Sarah
date : 3/12/2013
at: 2.45pm


>> Yeay! dapat jumpe bestie!
date : 30/11/2013
at: 3pm


>> Sedih! xleh hang harini.
date : 29/11/2013
at: 2pm


>> Blogskin baru. Tadaa!
date : 28/11/2013
at: 9am


>> I Luv You!
date : 12/12/12
at: 12pm


>> Saya blogger newbie!
date: 9/10/2011
at: 11am

a BIG thanks to:

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Awesome header from : Sarah
Own this blog : Nor Azlini

Best View at GOOGLE CHROME!
saya di sini pd bulan Nov - Dis aje.. start bulan Jan - Okt , sy akn kurang berblogging kerana bz ngan hostel,homeworks,...