.....
ASSALAMUALAIKUM!
Nor Azlini Mohamed's not here
currently in the hostel
officially an RC student
P R I N C E S S
Follow Dashboard
New Buddies~
Wednesday, 17 December 2014 @ 07:02 | 0 Superstar (s)!



Hello , Assalamualaikum minna-san <3 

Well well Harimau Malaya tertewas dalam perlawanan td :( 
Wish 'em luck for 2nd leg this 20th Dec ^^ MALAYSIA BOLEH ! :D 

Anyway ,sambil'2 tengok bola tadi, sempat jugak download something :) 
Kawan sy sbenarnya yg recommended utk download benda alah ni *beliau ialah OTAKU* xD 

So yah, ,memandangkan laptop ni kakak sy punya, jadi kena mintak ijin duluan kalo mau download apa'2 *tetiba tukar warganegara* haha xD jk jk 
Agak susah laa nak mintak izin dia kali ni sebab bnda yg saya nak download ni berkaitan ngan ANIME xD dah namanya recommended by otaku kan~ 
Masalahnya , bukannya kakak saya tak suka anime atau hape. Dia layan jee anime tuh cuma dia tak nak orang anggap dia suka anime -.- WEIRD as always .. Nande? I dont understand. Never :3 Haha xD 

Anyway, last'2 dapat jugak download .. Bendanya ialah LOLLY . *ataupun shimeji or something.. i dont remember :3 * Nak tau apa tu lolly ?









Tu laa lolly xD haha gerak'2 tau tak ? Kawaii <3 Kalau korang perasan, tu characters dari K-ON! Cuma dalam versi CHIBI hahaha :3 Can't resist their cuteness lewl :p 

p/s : sy tak pernah layan pun k-on nih :3 huhu xD

So,kalau korang nak download jugak .. Go straight to ---> HERE  ;) 

Oraitt . That's all .. Haha Babai ;D
Uh-oh , they wanna say somethin' too <3





Hahaha susah aih nak duk diam sekoq'2 xD *teruk loghat utaghaa aku nih*

Haha till then, see ya <3 




Older Post | Newer Post
Pretty Princess


ASSALAMUALAIKUM! Welcome to my simple triple blog,thanks for visiting my blog, nice to meet you, leave your footstep at my cbox ♥(ˆ⌣ˆԅ)

AZLINI | LIMABELAS | TERENGGANU

Do Blogwalking, Do follow

Diary About Stuff Linkies

Do Ask Me

Other Prince & Princess

WeChat here!

Do Leave Your Footsteps.. No harsh word please..



Princess' Wishlist

5A upsr
10A pt3
Straight A's SPM
Go to KL
Kedah
Negeri Sembilan
Pahang
Kelantan
Johor
Perak
Perlis
Terengganu
Sarawak
Penang
Sabah
Melaka
Selangor
Own a Rilakkuma plushie
An android
a DSLR
Fly to Paris

When the princess talk..



Princess's statuses..

>> Bought a rilakkuma plushie ,RM81 melayang. happy >,<
date : 05/01/2015
at: 1.45p.m


>> Done letak wishlist ;)
date : 16/12/2014
at: 12.48pm


>> Jalan2 di pantai with abg,kaksa,kakak,abg din, kak fiza n ma
date : 9/12/2014
at: 4.30pm


>> Have fun jogging with my friends
date : 2/12/2014
at: 8.30am


>> alhamdulillah banyak nye menang GA
date : 11/12/2013
at: 2.00pm


>> Header baruu~ thanks Sarah
date : 3/12/2013
at: 2.45pm


>> Yeay! dapat jumpe bestie!
date : 30/11/2013
at: 3pm


>> Sedih! xleh hang harini.
date : 29/11/2013
at: 2pm


>> Blogskin baru. Tadaa!
date : 28/11/2013
at: 9am


>> I Luv You!
date : 12/12/12
at: 12pm


>> Saya blogger newbie!
date: 9/10/2011
at: 11am

a BIG thanks to:

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Awesome header from : Sarah
Own this blog : Nor Azlini

Best View at GOOGLE CHROME!
saya di sini pd bulan Nov - Dis aje.. start bulan Jan - Okt , sy akn kurang berblogging kerana bz ngan hostel,homeworks,...